Temadag - Familjehem 23 september 2017 - Inställd!

Datum: 23 september 10:00 - 23 september 15:30
Plats: Luleå, Sunderby Folkhögskola

Äntligen är det dags för vår årliga temadag på Sunderby folkhögskola. I år får vi fördjupa oss i ”Det goda mötet- om etik och bemötande mellan oss människor” Hur ser vi på andra människors sätt att vara? Hur kan vi skapa goda möten för utvecklande samtal? Etik inte är vad vi säger utan det vi gör. I mötet med människor skapas regler och förväntningar. Det goda samtalet bygger på nyfikenhet, öppenhet och vilja. Föreläsningen utgår ifrån fyra hörnstenar Självbilden, Relation och reflektion, Kultur och Värderingar.

FÖRELÄSARE
Egon Rommedahl är teolog, psykoterapeut och handledare. Han arbetar med stökiga ungdomar i behandling och har medverkat vid internathelg med familjehemsplacerade barn. Egon är en uppskatta föreläsare för personalgrupper inom vården, skolan och kommunen.

TID OCH PLATS
Lördag 23:e september 2017 kl 10-15 på Sunderby folkhögskola.
Fika och lunch ingår. Vi börjar med fika kl 9:30 och avslutar med fika kl 15:00, i restaurangen.

ANMÄLAN
Anmälan gör ni senast 6:e september 2017 på nedanstående länk. På listen överst på sidan till höger väljer ni kurs och konferens. Välj denna kurs och fyll i era uppgifter. Glöm ej att skriva vilken kommun som bjudit in er. Om ni får frågor eller funderingar vänd er till inbjudande kommun.

HJÄRTLIGT VÄLKOMMNA