Meny

Norrbottens Kommuner rekryterar Samverkansledare Social välfärd

Som Samverkansledare för Social välfärd ansvarar du för att leda och samordna verksamheten utifrån de mål som styrelsen fastställt samt de frågor som är prioriterade av länets kommuner inom socialtjänsten. Samverkan med olika aktörer inom och utom länet är centralt. Uppdraget förutsätter att du har ett övergripande perspektiv inom området samt förmåga att arbeta med utgångspunkt från lokala förutsättningar.

Du ansvarar för ett antal strategiska nätverk med förtroendevalda, chefer och ledare inom kommunerna. I uppgifterna ingår bl a kompetensutvecklingsinsatser och bevakning av intressefrågor. Du har ett nära samarbete med FoUI och högskolor/universitet för att främja användandet av vetenskaplig kunskap och beprövad erfarenhet. Vidare kommer du att arbeta med kommunernas kompetensförsörjning, samt initiera och stödja kommunernas digitalisering.

Vem är du?
Du ska ha relevant akademisk utbildning och erfarenhet av politiskt styrd organisation.  Du har framgångsrikt lett utvecklingsarbete som har koppling mot socialtjänstens verksamhetsområde i nära samarbete med olika intressenter, eller har annan erfarenhet av arbete inom området. Du har god förmåga att strategiskt driva verksamheten mot uppsatta mål samt att arbeta processorienterat i komplex struktur. Vi förutsätter att du har en bra kommunikativ förmåga samt är duktig på att skapa goda nätverk och relationer både internt och externt.

Välkommen med din ansökan!

 

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Norrbottens Kommuner med Experis, Manpower Group.

Ansök om tjänsten på www.experis.se (JobbID 1102803 ). Urvalsprocessen sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 4 april.

För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Josefsson på telefon 070 - 853 44 32 eller e-post maria.josefsson@se.experis.com