Digitalisering - från ord till handling 1 februari 2019

Datum: 01 februari 09:00 - 01 februari 14:00
Plats: Luleå, Clarion Hotel Sense

IT Norrbotten, Norrbottens e-Nämnd, Norrbottens Kommuner och Region Norrbotten bjuder in till en heldagskonferens där vi tillsammans fokuserar på hur vi kan tänka nytt i den digitala tidsåldern och hur vi skrider från ord till handling. En dag som utmanar dina tankar till förändring, för att nå en gemensam digital framtid för trygghet och ekonomisk tillväxt i Norrbotten. Vi lyfter frågor som: Vilket ledarskap krävs för en digital utveckling? Vad har vi för resurser vi kan använda oss av? Vad kan jag som politiker/tjänsteman bidra med till vår gemensamma digitala framtid?

Fredagen den 1 februari 2019.

Kl. 09:00 - 14:00

Clarion Hotel Sense, Luleå.

Konferensen riktar sig till
Kommunalråd, ledamöter i kommunstyrelsen, gruppledare, kommunchefer, förvaltningschefer såsom socialchefer, skolchefer, digitaliserings-/it-chefer, stadsnätschefer, regionråd, ledamöter i regionstyrelsen, regiondirektör m.fl.

450 kr/deltagare (exkl moms). Avgiften faktureras i efterhand.

Gör du längst ner på sidan senast den 20 december 2018.

Avanmälan
Anmälan är bindande efter anmälningstidens utgång men platsen kan överlåtas till annan deltagare.

PROGRAM KOMMER SENARE.

VARMT VÄLKOMMEN!