Gruppledarutbildning Childrens Program, tre tillfällen med start 17 mars 2020

Datum: 17 mars 09:30 - 02 april 16:00
Plats: Luleå

Till Dig som arbetar med att hjälpa och stödja barn som växer upp i familjer där det förekommit eller förekommer missbruk av alkohol eller andra droger. Under våren 2020 finns nu äntligen möjligheten att utbilda sig i Childrens Program och bli certifierad gruppledare med licensiering i detta familjeorienterade och förebyggande program. Läs bifogad fil om utbildningens upplägg.

TIDER
Utbildningen består av 6 utbildningsdagar, en uppföljningsdag samt genomförande av en barn- och föräldragrupp enligt nedan. För detaljerat programinnehåll se bilaga.

KURSDATUM OCH INNEHÅLL OBS! Ändrade datum
17-18 mars
Dag 1 Introduktion (med övernattning till dag 2)
Dag 2 Beroendedagen

24–25 mars
Dag 3 Känslodagen (med övernattning till dag 4)
Dag 4 Delningsdagen

1–2 april
Dag 5 Affirmationsdagen (med övernattning till dag 6)
Dag 6 Examinationsdagen

Uppföljningsdag oktober 2020. Datum meddelas senare.

Genomförande av barn- och föräldragrupp Hösten 2020 alternativt våren 2021

PLATS
Preliminärt Luleå, kurslokal meddelas inför kursstart

MÅLGRUPP
Utbildningen riktar sig till dig i kommunal verksamhet som idag arbetar med stöd till barn i olika sammanhang, tex personal inom socialtjänsten, personal inom öppenvård, lärare, kurator, förskollärare, fritidsledare, stödgruppsledare mfl.
För privata aktörer: Kontakta Lars Lewerth lars.lewerth@gmail.com eller Helén Olsson helen.olsson@boiu.se

MEDVERKANDE Lars Lewerth och Helén Olsson, Childrens Program Sverige

Se bifogad fil Program och Kommunpresentation

AVGIFT
Utbildningen är avgiftsfri, samtliga måltider, logi samt deltagarnas resor, ingår enligt programmet.

ANMÄLAN
Anmälan om deltagande gör du längst ner på sidan senast 2020-03-01. Information kring anmälan lämnas av Marie Malkan 070-693 54 78 eller marie.malkan@kfbd.se

AVANMÄLAN
Sker avanmälan efter anmälningstidens utgång och ersättare inte deltar debiteras 5000 kr exkl moms.

Välkommen med din anmälan
/ Helena Asklund, Norrbottens Kommuner