Länsträff för kommunal hälso- och sjukvård 24-25 oktober 2019

Datum: 24 oktober 12:00 - 25 oktober 08:30
Plats: Luleå, Elite Stadshotellet

Norrbottens Kommuner inbjuder till länsträff för Verksamhetschef HSL, MAS och MAR. Syftet är att informera, förmedla kunskap och ge möjlighet till erfarenhetsutbyte för att stärka samverkan mellan kommunerna.

TID
24-25 oktober med start dag 1 kl. 08.30 och avslut dag 2 med lunch.

PLATS
Luleå, Elite Stadshotellet

MÅLGRUPP
Verksamhetschef HSL, MAS och MAR i Norrbotten

Bifogade programpunkter.

AVGIFT
1.500 kr/deltagare (exkl. moms). I avgiften ingår samtliga måltider. Avgiften faktureras i efterhand.

LOGI
Ev. logi bokas av resp. deltagare på Elite Stadshotell, Luleå info.lulea@elite.se eller 0920-27 40 00. Uppge bokningskod 4950781. Kostnaden betalas av resp. deltagare på plats eller begär faktura av hotellet. Rummen släpps efter den 1 oktober.

ANMÄLAN
Anmälan om deltagande gör du längst ner på sidan senast 2019-10-01. Information kring anmälan lämnas av Marie Malkan 0920-20 54 08 eller marie.malkan@kfbd.se

AVANMÄLAN
Anmälan är bindande efter anmälningstidens utgång men platsen kan överlåtas till annan deltagare.

Välkomna!
Ulrika Larsson
Utvecklingsledare Social Välfärd

Några programpunkter
- Läkemedel - Beredskapsplan för leverans av dosdispenserade läkemedel
- Smittskyddsenheten
- Nära vård och omsorg på nya sätt
-  Närmare – tjänstedesign
-  Överenskommelse Psykisk hälsa
-  Egna frågor för vidare resonemang. Skicka gärna in det till undertecknad i förväg.

Ett detaljerat program skickas ut med bekräftelsen