Länsträff kommunalråd, kommunchefer samt kommunernas ekonomichefer 22-23 november 2018

Datum: 22 november 12:00 - 23 november 12:00
Plats: Luleå, Clarion Hotel Sense

Vid den årliga länsträffen kommer vi att uppehålla oss runt rapporten Sveriges nya geografi som Arena för tillväxt och SWECO tagit fram. Förutom Arena för tillväxt kommer också Ängelholms kommundirektör att gästa oss för att berätta om deras förändringsresa till en ny organisation och ett agilt arbetssätt. Ambitionen är att också få inspel runt skatteutjämningssystemet och avtalssamverkan.

TID
Torsdag 22 november till fredag 23 november 2018 med början dag ett kl.12.00 med lunch och avslutning dag två kl. 12.00 med lunch. Torsdag kväll äter vi en gemensam middag.

PLATS
Luleå, Clarion Hotel Sense.

MÅLGRUPP
Kommunalråd och kommundirektörer samt kommunernas ekonomichefer.

LOGI
Ev logi bokas själv av resp deltagare.

ANMÄLAN
Anmälan om deltagande gör du längst ner på sidan senast 2018-11-05. Information kring anmälan lämnas av Marie Malkan 0920-20 54 08 eller marie.malkan@kfbd.se

NORRBOTTENS KOMMUNER
Kajsa Myrberg