Lärarförsörjning nya angreppssätt på en stor utmaning 27 oktober 2020

Datum: 27 oktober 10:00 - 27 oktober 12:00
Plats: Teams

Utifrån den stora lärarbristen har Göteborgsregionens kommuner samlat sitt arbete i regionala branschråd med fokus på skolans kompetensförsörjning. Sofia Larsson, verksamhetschef vid Göteborgsregionens kommunalförbund, ger en bild av behoven kring organisatoriskt ”nytänk” samt nya befattningar inom förskola och skola. Webbsändningen sker genom en ”Livehändelse” i Teams. Du kommer kunna skicka in frågor till Sofia via en chatt.

TID
27 oktober 2020 10.00- 12.00
För dig som inte kan se den i direktsändning kommer en inspelad session att finnas tillgänglig på Norrbottens Kommuners hemsida.

MÅLGRUPP
Skolchefer, rektorer, HR, verksamhetsutvecklare, fackliga representanter, politiker och utbildningsanordnare.

MEDVERKANDE
Sofia Larsson Göteborgsregionen

10.00-11.00 Föreläsning
11.00-12.00 Tid för frågor

AVGIFT
Avgiftsfri

ANMÄLAN
Anmälan om deltagande gör du längst ner på sidan senast 2020-10-23.

VIKTIGT!! Länk till seminariet skickas till den e-postadress som uppges i anmälan. Vid frågor kontakta lars.sandstrom@kfbd.se

Lars Sandström, Norrbottens Kommuner