MI-utbildning 2-3 samt 9-10 september 2021

Datum: 02 september 10:00 - 10 september 15:00
Plats: Luleå, Elite Stadshotellet

Motiverande samtal (motivational interviewing, MI) är en samtalsmetod som används i rådgivning och behandling för att underlätta förändringsprocesser med syfte att främja motivation och beteendeförändring.

2-3 samt 9-10 september 2021.

Lokal
Luleå, Elite Stadshotellet

Utbildningen vänder sig till personal inom missbruks- och beroendevården, vuxenpsykiatrin, primärvården och socialtjänsten. Utbildningen vänder sig i första hand till kommunerna och Region Norrbotten. Övriga i mån av plats.

Utbildare
Ann-Charlott Lidfors, AC/Aktiv, skötare/steg 1 KBT-terapeut. Kursledaren är medlem i MINT, Motivational Interviewing Network of Trainers.

Utbildningen startar torsdag 2 september kl. 9.30 med kaffe och smörgås, dagen avslutas ca kl. 16.30. Fredagen 3 september fortsätter utbildningen kl. 8.30 och dagen avslutas ca kl. 15.30. För dagarna 9-10 september 2021 gäller samma hålltider.

För kommun och landstingsanställd 3.900 kr exkl. moms. Övriga 4.900 kr exkl. moms. I avgiften ingår för- och eftermiddagsfika och lunch under dagarna. Var och en som behöver logi ombesörjer detta samt fakturering på egen hand.

Kursdokumentation till utbildningstillfället skickas ut till anmälda deltagare i samband med bekräftelsen ca två veckor före kursstart.

För övrig information kontakta; Marie Malkan på Norrbottens Kommuner, tel. 070-693 54 78, e-post marie.malkan@kfbd.se