Nätverksträff - Jämställdhet 9-10 april 2019

Datum: 09 april 10:30 - 10 april 13:00
Plats: Överkalix, Tjers Gästgiveri

Norrbottens Kommuner inbjuder till nätverksträff för jämställdhetsstrateger/nyckelpersoner jämställdhet/processledare för jämställdhetsintegrering samt arbetet med jämställdhetsdeklarationen (CEMR). Vi DELAR och LÄR – alltså delar med oss av erfarenheter och lär av varandra och externa aktörer – för samverkan i Norrbotten i jämställdhetsarbetet.

TID
9-10 april 2019 med början dag ett kl.10.30, fika från 09.30 och avslutning dag två efter lunch. Gemensam middag dag 1.

PLATS
Tjers Gästgiveri, Överkalix

MÅLGRUPP
Jämställdhetsstrateger, nyckelpersoner jämställdhet och processledare för jämställdhetsintegrering

Se sida 2. Detaljerat program kommer senare

AVGIFT
1200 kr/deltagare (exkl. moms). I avgiften ingår samtliga måltider och fika. Avgiften faktureras i efterhand.

LOGI
Eventuell logi bokas av respektive deltagare på Tjers gästgiveri, 0926-45 000. Gärna så snart som möjligt. Logi erbjuds på gästgiveriet samt i annan byggnad några hundra meter från Tjers.
Logi (inkl frukost): enkelrum 1200:-/pers/natt, del i dubbelrum 750:-/pers/natt (om någon kan tänka sig att dela rum.) Kostnaden betalas av respektive deltagare på plats eller begär fakturering.

ANMÄLAN
Anmälan om deltagande gör du längst ner på sidan senast 2018-03-22.
Information kring anmälan lämnas av Marie Malkan 0920-20 54 08 eller marie.malkan@kfbd.se

AVANMÄLAN
Anmälan är bindande efter anmälningstidens utgång men platsen kan överlåtas till annan deltagare.

Karin Forsman, Norrbottens Kommuner

Programpunkter

Erfarenhetsutbyte
Omvärldsbevakning