På väg mot jämställda och attraktiva kommuner – lärdomar från ett utvecklingsarbete i fem norrbottniska kommuner 22 oktober 2021

Datum: 22 oktober 09:00 - 22 oktober 12:00
Plats: Digitalt

Är du nyfiken på att ta del av lärdomarna från ett utvecklingsarbete för jämställda och attraktiva kommuner i Norrbotten? Arbetar du själv med – eller har intresse för – frågor som handlar om jämställdhet, hållbarhet, attraktivitet och utveckling i en kommun eller annan verksamhet? Då är du varmt välkommen att delta vid konferensen.

TID
22 oktober 2021 kl. 09.00-12.00.

PLATS
Digitalt

Konferensen är kostnadsfri.

OM KONFERENSEN
1 UPPDRAG
3 ÅR
5 KOMMUNER
Det sägs att jämställdhet är en överlevnadsfråga för Norrbotten. Det sägs också att det är svårt att få till ett jämställdhetsarbete som gör skillnad på riktigt. Eller är det rent av omöjligt?

Vill du veta hur det gick med uppdraget? Undrar du över varför jämställdhet är så viktigt för Norrbottens utveckling?

På konferensen berättar nyckelpersoner från deltagande kommuner; Kalix, Övertorneå, Haparanda, Jokkmokk, Gällivare, om deras arbete.

Utvecklingsarbetet och konferensen genomförs av Norrbottens Kommuner i samverkan med Region Norrbotten och Luleå tekniska universitet.

ANMÄLAN
Anmäl dig längst ner på sidan senast 15 oktober.

Länk till konferensen skickas ut via mail några dagar innan 22 oktober.

Mer information om utvecklingsarbetet finns på:
Utvecklingsarbete 2018-2021 - Norrbottens Kommuner

Vid frågor, kontakta projektledare Karin Forsman, 070-6011956