Regional dialog om vuxenutbildning med Skolverket 9 februari 2021

Datum: 09 februari 09:00 - 09 februari 14:30
Plats: Teams

Välkommen till regional dialog om vuxenutbildning med Skolverket! Dialogen anordnas i samverkan med Norrbottens Kommuner

Under rådande omständigheter med anledning av coronaviruset har Skolverket beslutat att genomföra de regionala dialogerna som digitala möten under våren 2021. Du kan läsa mer om de regionala dialogerna här

Innehåll och fokus under dialogerna anpassas efter önskemål om vad deltagarna vill diskutera, därför ber vi dig som deltagare att besvara några frågor inför dialogen via denna länk

Som förberedelse inför dialogen vill vi gärna att du som deltagare tar del av aktuella förändringar inom komvux via denna länk

Målgrupper:
Ansvariga politiker och chefer (rektorer/skolledare, verksamhetschefer, förvaltningschefer) för kommunernas vuxenutbildning samt arbetsförmedling och regioner/regionala företrädare/aktörer med utvecklingsansvar för vuxenutbildning.

Datum och tid: 9 februari 2021, kl. 9.00-14.30
Plats: Digitalt möte via Teams

Program/innehåll
Dagen är indelad i tre pass, där aktuell information varvas med tematiska diskussionsfrågor. Tiderna är cirkatider.

9.00¬-10.30 Pass 1: Aktuellt inom vuxenutbildningen
Omvärldsbevakning, förändringarna inom ramen för ”Komvux för stärkt kompetensförsörjning”, aktuella utredningar med mera, inklusive gruppdiskussion.

10.30¬-11.00 Paus

11.20¬-12.00 Pass 2: Regionala och lokala fokusområden, övriga frågor
Information och diskussion utifrån lokala/regionala frågor samt i förväg anmälda frågor/punkter.

12.00¬-13.00 Lunchpaus

13.00-14.30 Pass 3: Aktuellt från Skolverket
Bland annat aktuell regional och lokal statistik, förändringar i kurs- och ämnesplaner, aktuella insatser, aktuellt om statsbidrag och övrigt aktuellt från Skolverket, inklusive gruppdiskussion.

Anmälan & frågor
Anmäler dig gör du längst ner på sidan.
Har du någon fråga kontakta lars.sandstrom@kfbd.se