Trygghetskonferensen 11-12 april 2018

Datum: 11 april 10:45 - 12 april 15:00
Plats: Luleå, Kulturens Hus

Välkommen till Trygghetskonferensen, i år med temat från utanförskap till gemenskap – samverkan för ett hållbart samhälle för alla. Polisen, Länsstyrelsen, Norrbottens Kommuner och Region Norrbotten bjuder nu in till den femte Trygghetskonferensen, ett nationellt forum där de viktiga trygghetsfrågorna lyfts fram. Tillsammans vill vi visa hur främjande och förebyggande arbete kan ge positiva effekter inom områden som utmanar oss idag, som socialt utanförskap, ohälsa, ökad ojämlikhet mellan grupper, våld och kriminalitet – samt för att öka tilliten i samhället. Dagarna kommer också att lyfta frågor kring brottsförebyggande arbete, jämställdhet och sociala risker - viktiga områden som bidrar till vår känsla av trygghet i samhället. Konferensen vänder sig i första hand till myndigheter, kommuner och organisationer som på ett eller annat sätt arbetar med trygghetsskapande åtgärder.

Tid och plats
11-12 april 2018 på Kulturens hus i Luleå, ungefär tio minuters taxiresa från Luleå Airport.

Program och övrig information
Hittar du här

Sista anmälningsdag 19 mars 2018. Vi reserverar oss för att konferensen eller vissa seminarier kan bli fullbokade innan dess. Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till annan deltagare. Anmälan gör du längst ner på sidan.

Kostnad
Konferensen kostar 1650 kronor. I avgiften ingår alla föreläsningar, lunch och fika. Middagen kostar 450 kronor. Samtliga priser är exklusive moms.

Boende
Ett antal rum finns förbokade på Elite Stadshotell i Luleå, pris 1250 kr. De förbokade rummen hålls till den 19 mars. För bokning kontakta Elite Stadshotell tel. 0920-27 40 00, uppge kod: 439 68 67.

All information hittar du på trygghetskonferensen.nu