Växa eller Krympa? 16-17 maj 2018

Datum: 16 maj 10:00 - 17 maj 14:45
Plats: Luleå, Kulturens Hus

En kunskapsarena för att möta framtidens samhällsutmaningar. Hur kan kommuner hitta modeller för utveckling och samverkan?

TID OCH PLATS
16-17 maj 2018 på Kulturens Hus i Luleå.
Cirka 10 minuters taxiresa från Luleå Airport.

ANMÄLAN
Sista anmälningsdag 27 april 2018. Vi reserverar oss för att konferensen eller vissa seminarier kan bli fullbokade innan dess.
Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan deltagare. Logi bokar var och en själv. Du anmäler dig längst ner på sidan.

KOSTNAD
Konferensen kostar 1500 kr. I avgiften ingår föreläsningar samt lunch och fika. Middagen kostar 450 kronor och samtliga priser är exklusive moms.

Information om programmet och seminarierna hittar du här

All information hittar du på vår webb norrbotten.se

ARRANGÖR
Norrbottens Kommuner i samarbete med Arena för Tillväxt.

MÅLGRUPP
Konferensen vänder sig i första hand till beslutsfattande personer inom kommuner, myndigheter och organisationer som på ett eller annat sätt arbetar med att skapa attraktiva hållbara samhällen genom samverkan.