Meny

Webbseminarium om VFU i Arbetsintegrerad lärarutbildning (AIL) 22 september 2020

Datum: 22 september 14:00 - 22 september 16:00
Plats: Webbseminarium

Välkommen att ta del av erfarenheter från lärosäten, skolhuvudmän och studenter kring VFU-relaterade frågor i Arbetsintegrerad lärarutbildning (AIL). En ny form av grundlärarutbildning, där studenterna arbetar och studerar samtidigt, planeras inför H2021 vid Luleå tekniska universitet. För att ta del av erfarenheter från aktörer som redan startat AIL kartlägger vi olika sakområden och vill samtidigt dela med oss av den kunskapen genom webbinarium.

I samarbete med Högskolan Dalarna, Karlstads Universitet och Högskolan Kristianstad samt lärosätenas omgivande skolkommuner, bjuder vi in till webbsänt seminarium tisdagen den 22/9 kl. 14-16.
Webbinariet kommer att fokusera på VFU-relaterade frågor inom Arbetsintegrerad lärarutbildning (AIL). Vi kommer att få träffa Utbildningssamordnare, AIL-koordinator, Verksamhetscontroller, Rektor, och AIL-studenter som delar med sig av sina värdefulla erfarenheter. Som deltagare har du möjlighet att ställa frågor under seminariet genom en chattfunktion i det digitala mötesrummet.

Målgrupp
Skolhuvudmän, skolledare, VFU-samordnare, verksamhetsutvecklare, fackliga företrädare m. fl.

Anmälan
Senast 16/9. Vid sen anmälan, efter 16/9, vänligen kontakta Lena Nyström

Webbinariet är kostnadsfritt.

Vid frågor kontakta lena.nystrom@kfbd.se