Meny

Workshop om hälsofrämjande skolutveckling 24 oktober 2018

Datum: 24 oktober 10:00 - 24 oktober 16:00
Plats: Luleå, Luleå tekniska universitet, Multistudion A1123

Hälsoskolan i Norrbotten bjuder in till Workshop i Luleå om hälsofrämjande skolutveckling.

Hälsoskolan i Norrbotten är en satsning där Norrbottens Kommuner, Region Norrbotten och Luleå tekniska universitet samverkar. Hälsa och lärande samspelar och vi arbetar för att de över 51 000 barn och unga mellan 0 och 19 år som lever i Norrbotten ska få de bästa möjligheterna att må bra och lära sig att leva ett gott liv.

Vi bjuder in dig till en workshop kring Hälsofrämjande skolutveckling med utgångspunkt i resultaten av en studie om elevhälsosamtalet där elever, skolsköterskor och lärare i Norrbotten deltagit. Workshopen riktar sig särskilt till aktörer som arbetar eller verkar för att barn och unga ska må bra, exempelvis politiker, polis, anställda i skola, förskola, socialtjänst, hälso- och sjukvård samt vårdnadshavare. Vi vill också bjuda in elever, minst två gärna fler, från varje kommun i Norrbotten att delta.

Tid
Onsdag 24 oktober 2018 med start kl 10.00 och beräknad avslutning kl 16.00. Workshopen är kostnadsfri och lunch serveras till alla deltagare.

Plats
Luleå, Luleå tekniska universitet, Multistudion A1123.

Anmälan
Workshopen är tyvärr fullbokad. Vid frågor var vänlig kontakta Catrine Kostenius catrine.kostenius@kfbd.se eller Lena Nyström lena.nystrom@kfbd.se

 

För mer information om Hälsoskolan se hemsidan:
https://www.norrbottenskommuner.se/haelsoskolan/