Meny
Donna_henderson_avlång.jpg

Nya arbetssätt och smarta lösningar för framtidens omsorg lockade 200

Det internationella treåriga projektet RemoAge avslutades med en konferens i Luleå där projektpartnerna presenterade erfarenheterna från nya arbetsmetoder som stöds av digital teknik. - Konferenser som den här är otroligt viktiga för att dela våra kunskaper och erfarenheter, men även se till att folk inser värdet av digital teknik i vård och omsorg, säger huvudtalaren Donna Henderson från Skottland.

Avslutningskonferensen för det internationella projektet RemoAge lockade 150 på plats och 50 som följde konferensen via videolänk.  

På konferensen fanns vård- och omsorgspersonal från norra Norges-, Skottlands- och Norrbottens glesbygdsområden på plats för att dela med sig av sina erfarenheter och tankar om hur vård och omsorg kan bli bättre och mer tillgänglig.

Läs mer om avslutningskonferensen

Foto: Erica Lång